Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. 

 

NAKUPUJTE BEZPEČNE: 

-overené spokojnými zákazníkmi :-)

- Vaše osobné údaje chránime dľa nariadenia EÚ ( GDPR)

-vrátenie tovaru do 10 pracovných dní

-bezpečná preprava tovaru vlastnou dodávkou

-tovar Vám prinesieme až k vchodovým dverám bez príplatku

-doprava zdarma na vybrané sety

-platba v hotovosti na dobierku

-1% zľava pri platbe vopred na účet :-) jedinečná výhoda nášho e-shopu ! 

-24 mesačná záruka

-možnosť osobného odberu priamo v našom sklade

-profesionálny prístup k zákazníkom

-radi vám poradíme (KONTAKTY)

-nájdete nás opäť cez vyhľadávač Google: postele 

-možnosť využitia nákupu na splátky cez Quatro     

      

 

RECENZIE a fotografie

od našich zákazníkov: 

 

Dobrý deň

Chcela by som sa vám veľmi pekne poďakovať za výborné odporúčanie postele.

Je perfektná, pevná a do izby mi presne zapasovala.  

Prajem vám nech sa vášmu obchodu darí.

Ak máte stránku na sociálnych sieťach, v prílohe vám posielam aj fotku, ktorú môžete zverejniť.  

Prajem ešte raz veľa dobrých obchodov.  

S pozdravom 

Mária Pažmová 

--------------------------

Pekný deň prajem,

ďakujeme veľmi pekne mala je spokojná :-)

Martina M.

 

 

 

 

 


  

   


GDPR
Ochrana osobných údajov

                                          

Prevádzkovateľ firma OVN s.r.o. internetového obchodu  www.nabytokpohoda.sk :

OVN s.r.o.

Veľkomoravská 2162/16B

911 05 Trenčín

IČO: 46953981

IČ DPH: SK 2023705090

Zapísaná v obchodnom registri Okresný súd Trenčín : vložka číslo 27544/R.

Vážení zákazníci!

Na základe zákona o ochrane osobných údajov Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), Vás informujeme o možnosti dať súhlas k spracovaniu Vašich osobných údajov na konci objednávky v košíku formou zaškrtnutia súhlasu pre:

 Súhlas so spracovaním osobných údajov pre potreby e-shopu k doručeniu tovaru.

  1. Udeľujete týmto súhlas spoločnosti 

    OVN s.r.o., Veľkomoravská 16/B, 911 05, Trenčín

    IČO:46953981

    IČ DPH: SK 2023705090  

    Zapísaná v obchodnom registri Okresný súd Trenčín : vložka číslo 27544/R.

    (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:
  • meno a priezvisko;
  • emailovú adresu;
  • telefónne číslo;
  • fakturačnú adresu;
  • dodaciu adresu;

   2.Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

  •     spracovanie Vašich osobných údajov k dodaniu objednaného tovaru  

   3.Súhlas je platný od objednania tovaru do uplynutia záručnej lehoty stanovenej zákonom 24            mesiacov.

Zákazník má právo po uplynutí 24 mesiacov písomnou formou (e-mailom alebo listom) požiadať o výmaz osobných údajov z databázy e-shopu vrátane mena a priezviska, adresy a telefónneho čísla, v prípade, že tak neurobí sa doba predlžuje k archivácii jeho údajov na 10 rokov pre účtovné účely.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
    1. Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;
    2. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva. 
  1. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. 
  1. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to zaslaním listu, emailu so žiadosťou o odstránenie. 
  1. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok odstránenie užívateľskej registrácie z databázy vrátane s tým spojených osobných údajov,
  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,
  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,
  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,
  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,
  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

Súhlas  so spracovaním osobných údajov pre účely registrácie užívateľského účtu

 

  1. Udeľujete týmto súhlas spoločnosti 

    OVN s.r.o., Veľkomoravská 16/B, 911 05, Trenčín

    IČO:46953981

    IČ DPH: SK 2023705090  

    Zapísaná v obchodnom registri Okresný súd Trenčín : vložka číslo 27544/R.

    (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:
  • meno a priezvisko;
  • emailovú adresu;
  • telefónne číslo;
  • fakturačnú adresu;
  • dodaciu adresu;
  • históriu objednávok.

 

   2.Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

  1. zriadenie a administrácia užívateľského účtu;
  2. ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 5 rokov a to za účelom:
    1. zriadenie a administrácia užívateľského účtu, ak túto dobu nepredĺžite. K predĺženiu dochádza aktívnym využívaním užívateľského účtu, čiže pri každom prihlásení sa do užívateľského účtu.
    2. ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
    1. Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;
    2. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva. 
  1. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. 
  1. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to zaslaním listu, emailu so žiadosťou o odstránenie. 
  1. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok odstránenie užívateľskej registrácie z databázy vrátane s tým spojených osobných údajov,
  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,
  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,
  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,
  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,
  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

  Súhlas v prípade nezaškrtnutia políčka so spracovaním osobných údajov pre účely zaslania dotazníka zákazníckej spokojnosti  spol. HEUREKA

 

  1. Udeľujete týmto súhlas spoločnosti OVN s.r.o., Veľkomoravská 16/B, 911 05, Trenčín

    IČO:46953981, IČ DPH: SK 2023705090, Zapísaná v obchodnom registri Okresný súd Trenčín : vložka číslo 27544/R.

    aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), boli spracované nasledujúce osobné údaje:
  • emailovú adresu;
  • informácie o zakúpenom tovare. 
  1. Vyššie uvedené osobné údaje nebudú spracované za účelom:
    1. zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti 
  1. Ak políčko nezaškrtnete, tak súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 60 dní a to za účelom:
    1. zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti 
  1. Na spracovanie týchto osobných údajov Správca využíva týchto Spracovateľov:
    1. Poskytovateľ služby Heureka, prevádzkovanej spoločnosťou Heureka Shopping s.r.o., sídlom Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín, ČR;
    2. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva. 
  1. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. 
  1. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť a to emailom na objednavky@nabytokpohoda.sk. V takom prípade sa odhlásite z odberu na strane poskytovateľa služby Heuréka. 
  1. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok ukončenie zasielania dotazníka spokojnosti
  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,
  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,
  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,
  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,
  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

OZNAM spol. HEUREKA zákazníkom:

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.“ 

Súhlas  so spracovaním osobných údajov pre účely zobrazovania marketingových ponúk

 

  1. Udeľujete týmto súhlas 

    OVN s.r.o., Veľkomoravská 16/B, 911 05, Trenčín

    IČO:46953981

    IČ DPH: SK 2023705090  

    Zapísaná v obchodnom registri Okresný súd Trenčín : vložka číslo 27544/R.

    (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:
  • marketingové cookies (anonymné);
  • aktivita užívateľa (prehliadané produkty a stránky, nákupné správanie) 
  1. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:
    1. marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite.
    2. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní. 
  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 90 dní a to za účelom:
    1. marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite.
    2. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní, pokiaľ túto dobu nepredĺžite. 
  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
    1. Poskytovateľom služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;
    2. Poskytovateľom služby Facebook Ads, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA;
    3. Poskytovateľom služby Google AdWords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    4. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva. 
  1. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. (Servery na území EÚ) 
  1. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu alebo zaslaním emailu na objednavky@nabytokpohoda.sk .
  1. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok zabránenie spúšťania remarketingových kódov reklamných nástrojov a zabránenie personalizácie obsahu na webových stránkach e-shopu.
  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,
  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,
  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,
  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,
  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

 Prevádzkovateľ prehlasuje, že:

  • spracované osobné údaje dotknutých osôb použije len na vyššie uvedené účely v rámci svojich obchodných aktivít,
  • nevyužívaním zasielania newsletter správ nevzniká hrozba odmietnutia zmluvného vzťahu.

Spoločné ustanovenia:

Osobné údaje, ktoré poskytujete prevádzkovateľovi prostredníctvom registračného formulára alebo priamej objednávky musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať aj prevádzkovateľa.

Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov; napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať:

  1. a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o jeho osobe spracúvané,
  2. b) účel spracúvania osobných údajov,
  3. c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní svojich osobných údajov v informačnom systéme a o jeho stave v rozsahu:
  4. identifikačné údaje predávajúceho a zástupcu predávajúceho, ak bol vymenovaný,
    II. identifikačné údaje sprostredkovateľa; to neplatí, ak predávajúci pri získavaní osobných údajov nepostupuje podľa § 8,
  5. d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jeho osobné údaje na spracúvanie,
  6. e) vo všeobecne zrozumiteľnej forme odpis jeho osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  7. f) doplňujúce informácie, ktoré sú s ohľadom na všetky okolnosti a podmienky spracúvania osobných údajov potrebné pre kupujúceho na zaručenie jej práv a právom chránených záujmov v rozsahu najmä
  8. poučenie o dobrovoľnosti alebo povinnosti poskytnúť požadované osobné údaje; ak predávajúci získava osobné údaje kupujúceho na základe súhlasu kupujúceho podľa § 11, oznámi jej aj čas platnosti súhlasu, a ak kupujúceho povinnosť poskytnúť osobné údaje vyplýva z priamo vykonateľného právne záväzného aktu Európskej únie, medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo zákona, predávajúci oznámi kupujúcemu právny základ, ktorý jej túto povinnosť ukladá, a upovedomí ju o následkoch odmietnutia poskytnúť osobné údaje,
    II. informácie o tretích stranách, ak sa predpokladá alebo je zrejmé, že im budú osobné údaje poskytnuté,
    III. okruh príjemcov, ak sa predpokladá alebo je zrejmé, že im budú osobné údaje sprístupnené,
    IV. formu zverejnenia, ak majú byť osobné údaje zverejnené,
    V. tretie krajiny, ak sa predpokladá alebo je zrejmé, že sa do týchto krajín uskutoční prenos osobných údajov,
  9. g) opravu jeho nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  10. h) likvidáciu jeho osobných údajov, ak bol splnený účel ich spracúvania; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
  11. likvidáciu jeho osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona o ochrane osobných údajov alebo iného platného právneho predpisu SR.

Vaše osobné údaje môžu byť poskytnuté tretím stranám a sprostredkovateľom, t.j. subjektom spolupracujúcim s prevádzkovateľom, ktorými sú napríklad prepravné, dodávateľské a účtovnícke spoločnosti. Aktuálny zoznam týchto subjektov je nasledujúci:

Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1 (doručovateľ)

V.P.M. - TRANS, s.r.o., Osvětimany 306, 687 42, Osvětimany, ČR ( doručovateľ)

TEXPOL s.r.o., gen. L.Svobodu 1361/38, 905 01, Senica (dodávateľ, doručovateľ)

KKB s.r.o., I.Olbrachta 7645/21C, 911 01, Trenčín ( účtovnícka firma)

Heureka Shopping s.r.o, Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, Česká Republika (porovnávač cien a zasielateľ dotazíkov k spokojnosti zákazníkov)

GOLEMOS s.r.o., Zátkovo nábř. 448/7, České Budějovice 1, CZ, 05208777 (prenajímateľ platformy eshoprychlo - pre web nabytokpohoda)